Sygeplejerske til Kongsbjerghjemmet, der ønsker at arbejde i det nære hos beboerne

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du som sygeplejerske lyst til at arbejde med selvværd og sammenhæng for beboerne og deres pårørende på Plejehjemmet Kongsbjerghjemmet?
Brænder du for at bruge din faglighed og menneskelige kompetencer til at give beboerne den bedste dag, hver dag?
Har du lyst til, sammen med dygtige kolleger, at sikre den højeste sygeplejefaglige kvalitet i omsorgen for vores beboere? 

Hvis JA, så står vi klar med verdens bedste job som sygeplejerske.
Vi mangler en sygeplejerske som vil arbejde 28-30 timer om ugen, alt efter ønske og oftest i dagtimerne på hverdage, men som er klar til at møde ind i aften/nat-timer eller weekend hvis en opgave kræver det.

 
Kongsbjerghjemmet i Lunderskov

Kongsbjerghjemmet er et ældre plejehjem beliggende smukt på toppen af Lunderskov med udsigt over en del af byen, samt mose og åbent landskab. Plejehjemmet er løbende moderniseret og tilpasset tidens behov.

På Kongsbjerghjemmet ønsker vi, at beboerne oplever selvværd, værdighed og ansvar for eget liv. Derfor er vi optaget af, hvordan vi sammen med beboerne og deres pårørende kan skabe gode rammer omkring det liv, der leves på vores plejehjem. Det gør vi blandt andet ved at arbejde med at skabe en meningsfuld hverdag, hvor det er beboerens ressourcer, ønsker og livsmønster, der er i centrum.

 
Kerneopgaven og rammerne for sygeplejersken på Kongsbjerghjemmet
 • Vi forventer indledningsvis, du er uddannet sygeplejerske. Det er en fordel, hvis du har en bred sygeplejefaglig erfaring, og måske også kender vores beboergruppe.
 • Du ved, hvor vigtigt det er, at du som sygeplejerske er synlig ude ved beboerne og hos dine kolleger.
 • Det vil være en fordel at have kendskab til nexus, da en af opgaverne blandt andet vil være at sikre kvalitet i vores dokumentation.
 • Stillingen er meget alsidig med mange og meget forskellige opgaver, disse spænder fra at indgå i helhedsplejen til at varetage opfølgning og gennemgang af vores beboere sammen med hjemmets læger.
 • Du kan se dig selv i vision Selvværd og Sammenhængs fem leveregler, hvor du tør være nysgerrig på, hvordan andre tilgår opgaverne for at imødekomme beboernes behov. Du behøver ikke have svar på alt, men du ser en grundlæggende værdi i, at løfte dine kollegers kompetencer gennem nysgerrighed, sparring og dialog.  
 • Du er med dit smittende humør og store faglighed, garant for at beboernes behov tilgodeses, både gennem din egen opgaveløsning, men også fordi du, hver dag er med i det daglige arbejde ude hos beboerne.
 • I din hverdag har du tæt faglig sparring og dialog med såvel SSH-, SSA- og sygeplejerske-kollega.
 • Kongsbjerghjemmet er praktiksted for både SSH- og SSAelever og sygeplejestuderende. Så er du klinisk vejleder, er det kun en fordel.
 • En del af opgaven er også at sikre helhed og dokumentation omkring beboeren inden for Service- og Sundhedsloven.
 • Som sygeplejerske på Kongsbjerghjemmet er du også ansvarlig for, sammen med kontaktpersonen, vagtplantilrettelægger og ledelse at planlægge et hjemmebesøg forud for nye beboeres indflytning. Dette vægtes højt da det giver et unikt indblik i den kommende beboers liv og værdier, og dermed får vi et godt udgangspunkt til at lære beboeren godt at kende og give dem en god tid på Kongsbjerghjemmet. 
 • Du og sygeplejerske kollega er tovholdere, når vores beboere har komplekse og/eller terminale forløb, og her skal du naturligvis arbejde tæt sammen med den praktiserende læge, kommunens palliations sygeplejersker, pårørende, terapeuter, akutteam med flere.
 • Vi arbejder med TOBS og holder daglige korte TOBS-møder hvor alles input bringes i spil.

 

Hvad kan vi tilbyde:

 • Mulighed for faglig og personlig udvikling i en afvekslende hverdag.
 • At du bliver en del af en stærk personalegruppe som ud over dig består af 1 sygeplejerske, SSA´ere, SSH´ere, ergoterapeut, elever og husassistenter.
 • Tæt dialog med såvel gruppeleder som plejehjemsleder, med hvem der også holdes ugentlige koordineringsmøder.
 • Skønne beboere og pårørende, der på hver deres måde beriger vores arbejdsdag.
 • Deltagelse i ERFA-gruppe sammen med sygeplejersker fra de øvrige plejehjem i Kolding Kommune.
 • Gratis sundhedsordning hvor der er mulighed for fysioterapi, massage, coaching m.m.

 

Du bliver ansat på Seniorområdet som er en del af Senior,- Sundheds- og Fritidsforvaltningen, hvor vi arbejder med en klar vision: Selvværd og sammenhæng i alt hvad vi siger og gør.
Det er en vision, som du skal opfylde ved altid at have en adfærd, der afspejler forvaltningens 5 leveregler, som er:

 • Tal et sprog alle mennesker forstår 
 • Alt indenfor din radar er dit ansvar 
 • Det er borgerens plan/aftale 
 • Sæt fællesskabet i spil 
 • Gå borgeren i møde 

Læs mere om Selvværd og Sammenhæng ved at klikke her

 

Flere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte plejehjemsleder Hanne Lysholt Laursen på telefon 2149 1620 eller gruppeleder Tina Meier Jørgensen på telefon 2929 9287 for at høre mere om stillingen, og hvem vi er.
Vi giver også gerne en kop kaffe og en rundvisning på Kongsbjerghjemmet.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst efter principperne om lokal løndannelse, samt ansøgers kvalifikationer.
Arbejdstiden er som udgangspunkt i dagtimerne på hverdage, men hvis en opgave kræver din tilstedeværelse i en aften eller weekend skal du naturligvis kunne træde til. 

 

Praktiske oplysninger om ansættelsesprocessen.
Ansøgningsfrist er den 14. marts 2024
Stillingen ønskes besat 1. maj 2024
Vi forventer at afholde samtaler d. 21.3. 

 

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Søg stillingen". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=346d3f8c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kolding Kommune - Plejehjemmet Kongsbjerghjemmet, Reinholdts Bakke, 6640 Lunderskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003669

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet