Kolding Kommune inviterer til gratis temaarrangementer som en del af den landsdækkende “Hjerneuge”

Foto: Kolding Kommune. Musikterapeuterne Maria Schmidt og Trine Hestbæk fortæller og demonstrerer, hvad musikken kan, når man har fået en skade på hjernen.
dato

Kolding Kommune er vært for en række gratis temaarrangementer i uge 11 som del af den landsdækkende "Hjerneuge". Arrangementerne er særligt rettet mod borgere med hjerneskade, deres pårørende og fagfolk.

Den 11. marts kan du opleve "Når hjernen swinger", et foredrag med musikterapeuterne Maria Schmidt & Trine Hestbæk. De vil tale om musikkens betydning for personer med hjerneskade, og hvordan musik kan vække minder, aktiverer krop og følelser og sætte hjernen i svingninger.

Den 12. marts er der tre oplæg om "Kost & Hjernen". Her kan du blive klogere på kostens betydning for hjernen, og de udfordringer og løsninger der kan være ved måltider efter en hjerneskade.

Den 13. marts er der åbent hus hos PureGym, hvor du kan høre om motionens betydning for velvære og mod depression, og få tips til at komme i gang med motion efter en hjerneskade.

Tilmelding er nødvendig for arrangementerne "Når hjernen swinger" og "Kost & Hjernen". Tilmelding sker via mail til Morten Bank Jensen ved Kolding Kommune.


https://www.kolding.dk/om-kommunen/nyhedsarkiv/hjerneugen-2024/
Kilde: Kolding Kommune