Hydraulikmekaniker

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

For vores samarbejdspartner moveero i Nagbøl v. Lunderskov søger vi en dygtig hydraulikmekaniker til en fast stilling på daghold.

om moveero:

moveero er verdens førende producent af off-highway hjul, og produktporteføljen indeholder et veldokumenteret sortiment af produkter og systemer af høj kvalitet.
De har produktionsanlæg i Europa og Nordamerika, hvorfra de leverer til den industrielle branche samt til agro-, bygge- og minedriftsindustrien, herunder mange af de førende internationale OEM’er (originale produktfremstillere) inden for disse sektorer.

Hvis du gerne vil have en udfordrende og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor der er gode medarbejderforhold, så kan nedenstående være stillingen for dig.

om stillingen:

Du bliver en del af vedligeholdelsesafdelingen på 19 medarbejdere, som består af dygtige smede og elektrikere. I skal sammen sikre, at produktionsapparatet kører som ”smurt”.
De har alt fra ældre og mindre maskiner til større, moderne og meget komplekse systemer samt maskiner under udvikling og opbygning.
Du får hos i jobbet lov til at få fingrene i det hele. Det betyder blandt andet, at du installerer, servicerer og vedligeholderhydrauliske systemer og anlæg samt identificerer og håndterer fejlfinding på maskiner og anlæg.

Det betyder også, at to dage ikke er ens, og du får en spændende hverdag, hvor du dagligt vil møde nye udfordringer og få afprøvet dine færdigheder.

du tilbydes:
•Gode kollegaer, som har et godt sammenhold
•37 timer fordelt på en 5-dages arbejdsuge
•Arbejdstid fra mandag til torsdag 07.00-14.55, fredag 07.00-14.25
•En god grundløn, tillæg som faglært og fritvalgskonto
•Pensions- og sundhedsordning, tilskud til motion, massør, frugtordning og velfungerende personaleforening

om dig:
Der kan være flere veje ind i jobbet som hydraulikmekaniker hos moveero, f.eks. en baggrund som lastvognsmekaniker,
landbrugsmekaniker, kranvognsmekaniker eller smed med hydraulik erfaring.
Vigtigst er, at du er en dygtig håndværker med sans for kvalitet.
Du har dokumenteret erfaring med hydraulik gennem tidligere jobs eller projekter.
Du har øje for detaljer, samtidig med at du er vant til at færdes i et travlt miljø, hvor du naturligt skaber det gode overblik.
Du er naturligvis en engageret teamplayer med et godt humør og en god fysik, som har lyst til at arbejde i en spændende produktionsvirksomhed.
Du er selvkørende og ved, hvorfor du skal lave den rigtige kvalitet – første gang.
Herudover er det væsentlig, at du taler og forstår dansk.

ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Dorte Poulsen på tlf. 92921198. Der vil blive holdt samtaler løbende. Denne proces håndteres af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

om randstad:

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Kokholm, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948603

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet