automatiktekniker

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

For vores samarbejdspartner moveero i Nagbøl v. Lunderskov søger vi en teknisk stærk ny kollega, som har interesse i at arbejde med robotter.

om moveero:

moveero er verdens førende producent af off-highway hjul, og produktporteføljen indeholder et veldokumenteret sortiment af produkter og systemer af høj kvalitet.
De har produktionsanlæg i Europa og Nordamerika, hvorfra de leverer til den industrielle branche samt til agro-, bygge- og minedriftsindustrien, herunder mange af de førende internationale OEM’er (originale produktfremstillere) inden for disse sektorer.

Hvis du gerne vil have en udfordrende og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor der er gode medarbejderforhold, så kan nedenstående være stillingen for dig.

om stillingen:

moveero er en stor produktionsvirksomhed med mange forskelligartede produktionsprocesser. Stillingen som automatiktekniker er placeret i vedligeholdelsesafdelingen, hvor du bliver en del af et team på 19 dedikerede specialister.
Du skal bl.a.:
•identificere og implementere løsninger, som optimerer produktionen
•lave fejlfinding på automatiske anlæg og robotter•medvirke til udvikling af systematisk og forebyggende vedligehold

du tilbydes:

•Gode kollegaer, som har et stærkt samarbejde
•37 timer fordelt på en 5-dages arbejdsuge
•Arbejdstiden er som udgangspunkt fra mandag til torsdag 07.00-14.55, fredag 07.00-14.25, men aften-, nat- og weekendarbejde kan forekomme
•En god grundløn, tillæg som faglært og fritvalgskonto
•Pensions- og sundhedsordning, tilskud til motion, massør, frugtordning og velfungerende personaleforening

om dig:

Vi forestiller os, at du har en baggrund som industritekniker eller automatiktekniker, og at du har erfaring med fejlfinding og indkøring af automatiske maskiner. Du har meget gerne kendskab og interesse for robotter (her hos os har vi primært ABB).
Har du erfaring fra en industrivirksomhed med både automatiske anlæg og robotter, er det et ekstra plus.

Du trives i et travlt miljø, hvor du hurtigt skaber det gode overblik. Du lægger stor vægt på kvalitet, er god til at prioritere og kan lide at være den, der går forrest i en udfordrende hverdag med meget afvekslende opgaver.
Du er desuden en engageret teamplayer med et godt humør og en god fysik, som har lyst til at arbejde i en spændende produktionsvirksomhed.
Du er selvkørende, og så er det væsentligt, at du taler og forstår dansk

ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Dorte Poulsen på tlf. 92921198. Der vil blive holdt samtaler løbende. Denne proces håndteres af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

om randstad:

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Kokholm, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948609

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet